بی شک مالیات از منابع مهم درآمدهای دولت است. ثبات و تداوم وصول مالیات موجب ثبات در برنامه ریزی دولت برای ارائه خدمات مورد نیاز کشور در زمینه های گوناگون می شود. تغییر و تحول در اقتصاد کشور و در نتیجه تغییر در نحوه تولید و توزیع ثروت و در آمد مستم بازنگری و تجدید نظر در انواع مالیاتها و نحوه وصول آنهاست.
با همین رویکرد و در راستای تحقق عدالت اجتماعی و مالیاتی ، اساس قانون مالیات برارزش افزوده پایه ریزی گردید. یکی از اهداف اصلی این قانون ، حمایت از تولید داخلی بوده و به همین منظور از کسانی که مصرف آنها بیشتر بوده و اجناس لوکس و خارجی استفاده می کنند مالیات بیشتری دریافت می شود.
می توان گفت که در تمامی جوامع انسانی الگوی مصرف افراد بر اساس فرهنگ آن جامعه و البته قدرت مالی خانواده ها شکل می گیرد. زمانیکه مردم کشوری عادت به مصرف خارج از حد داشته باشند و بر اساس فرهنگ غلط رایج برجامعه به اسراف و تبذیر بپردازند اقتصاد آن کشور دستخوش ناملایمات شده و عدالت اجتماعی از بین می رود. مالیات برارزش افزوده راهکاری است که در چنین مواقعی به کار گرفته می شود تا هر که مصرف بیشتری دارد مالیات بیشتری بپردازد و دهک های پایین و ضعیف جامعه که قدرت خرید پایین تری دارند متحمل فشار اقتصادی کمتری شوند.
ادامه مطلب

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مالیات ,مصرف ,جامعه ,بیشتری ,اساس ,کشور ,الگوی مصرف ,اساس فرهنگ ,مالیات بیشتری ,برارزش افزوده ,مالیات برارزش ,مالیات برارزش افزوده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همه چی از همه جا خرید طرح لایه باز فروش ملزومات چاپ سیلک برج خنک کننده قیمت طلا و ارز طنز نوشته های اجتماعی کباب پز صنعتی Katie درب ضد سرقت و درب چوبی علی